• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Killers – C’est La Vie (Премиера Хит)

C’est La Vie” е најновиот сингл на американската rock група The Killers од нивниот 6-ти по ред студиски албум Imploding the Mirage. Композицијата е всушност бонус песна и се наоѓа на Deluxe edition на албумот заедно со преработените “Blowback” и “Caution”.

© Radio Bravo - Kumanovo