• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Killers – My Own Soul’s Warning (Премиера Хит)

Американската рок група од Лас Вегас, The Killers и понатаму се активни во промовирање и најавување на својот најнов студиски албум кој треба да излезе оваа година, а ќе се вика Imploding the Mirage. Некаде во март го објавија првиот сингл “Caution”, во април вториот “Fire in Bone” и еве веќе излезе и третиот официјален сингл под име “My Own Soul’s Warning”, наш денешен Премиера Хит


© Radio Bravo - Kumanovo