• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Pussycat Dolls – React (Премиера Хит)

React” е песна на американската женска група The Pussycat Dolls објавена преку продуцентската куќа Access Records на 7 февруари 2020. Оваа е првата песна на оваа група по цела една деценија по синглот “Hush Hush; Hush Hush” од 2009 година и по нивното повторно собирање во 2019 година.


© Radio Bravo - Kumanovo