• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Rolling Stones – Criss Cross (Премиера Хит)

Легендарните Rolling Stones ја објавија досега необјавената нумера “Criss Cross” како прва песна од нивниот следен проект во кој ке го објават својот материјал од 1973 година под име Goats Head Soup. Тој материјал вклучува tуште две други неслушнати песни и 7 алтернативни инструментални микса од албумот од 1973-тата The Brussels Affair. Видеото за  “Criss Cross” е режирано од страна на Diana Kunst, автор на многу видеа на Madonna, James Blake и A$AP Rocky.


© Radio Bravo - Kumanovo