• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Rolling Stones – Living In The Heart Of Love (Премиера Хит)

Легендарните The Rolling Stones на само неколку дена пред смртта на нивниот тапанар Charlie Watts го објавија синглот со нивната стара необјавена нумера “Living In The Heart Of Love“. Песната ќе биде дел од реобјавениот албум Tattoo You по повод 40 години од неговото излегување. Инаку албумот е снимен во живо во Лондон во 1982, а за прв пат објавен во 1981 и повторно ќе биде објавен на 22 октомври 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo