• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Script – Run Through Walls (Премиера Хит)

The Script е ирска рок група формирана во 2007-мата година, а на 8 ноември го објавија својот 6-ти студиски албум Sunsets & Full Moons под етикетата на Sony Music Entertainment . Со објавувањето на албумот го објавија и вториот официјален сингл од него, песната Run Through Walls, наш денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo