• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Vamps – Better (Премиера Хит)

Британската поп рок група The Vamps продолжува да го најавува својот најнов, 5-ти по ред студиски албум кој ке се вика Cherry Blossom и кој треба да излезе на 16 октомври 2020 година. Најновиот најавен сингл се вика Better и е наш Премиера Хит за овој викенд.

© Radio Bravo - Kumanovo