• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Veronicas – Godzilla (Премиера Хит)

Австралиското pop дуо од Brisbane составено од двете сестри близначки Lisa и Jessica Origliasso, The Veronicas ја издаде насловната песна “Godzilla” од нивниот претстоен студиски албум што треба да излезе на пазарот на 28 мај 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo