• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Weeknd – Blinding Lights (Премиера Хит)

Blinding Lights“е песна на канадскиот пејач The Weeknd објавена како втор сингл од неговиот претстоен 4-ти по ред студиски албум. Песната излезе на пазарот на 29 ноември, 2 дена по објавувањето на претходниот сингл “Heartless”и е напишана од The Weeknd, Belly и DaHeala, Max Martin и Oscar Holter, а продуцирана од Martin, Holter и самиот The Weeknd.


© Radio Bravo - Kumanovo