• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Who – Detour (Премиера Хит)

Легендарната британска рок група The Who формирана во далечната 1964 година на крајот од ноември оваа 2019 година го објави својот 12-ти по ред студиски албум наречен едноставно WHO, а од него по неколкуте најавни синглови пред неколку дена го објавија и синглот Detour, наш Премира Хит за овој викенд.


© Radio Bravo - Kumanovo