• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Toni Braxton – Dance (Премиера Хит)

Toni Braxton ја објави песната “Dance” и видео спотот за неа во режија на Mike Ho како најава за нејзиниот 10-ти студиски албум кој се вика Spell My Name и излезе на пазарот пред неколку дена, на 28 август 2020 година.

© Radio Bravo - Kumanovo