• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Topic Feat. A7S – Breaking Me (Браво Хит)

Германскиот продуцент и DJ Topic (вистинското име му е Tobias Topic) е многу добро познат на светската денс сцена по неговите големи денс поп хитови “Home” од 2015, “Perfect” од 2018 година, па најверојатно така ке остане и со издавањето на нумерата  “Breaking Me”, која е снимена заедно со вокалот на A7S.


 

© Radio Bravo - Kumanovo