• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Tove Lo Feat. SG Lewis – Heat (Премиера Хит)

“Heat” е песна на шведската пејачка Tove Lo со која ги почести своите фанови на стартот на оваа летна сезона. Нумерата и целото EP сочинето од 4 песни е создадено во соработка со pop продуцентот SG Lewis и оваа е првото издадено дело на пејачката по албумот од 2022 година, Dirt Femme.

© Radio Bravo - Kumanovo