• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tove Lo – No One Dies From Love (Премиера Хит)

No One Dies From Love” е песна на шведската пејачка Ebba Tove Elsa Nilsson или само Tove Lo од нејзиниот претстоен 5-типо ред студиски албум. Интересен е начинот како се дојде до името на нумерата, имено на 11 ноември 2021 година по објавувањето на сингловите “Grapefruit” и “Cute & Cruel” таа на својот Instagram постави прашање “Should I tease you with some new song titles…?” и резултатот е денешниот Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo