• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Trois Cafes Gourmands – A Nos Souvenirs (Браво Хит)

Three Cafés Gourmands е француски музичкa група создадена во 2013 година од Mylène Madrias, Sébastien Gourseyrol  и Jérémy Pauly. По неколку години регионален успех нивната песна A Nos Souvenirs  станува светски хит кога нивниот албум Un air de rien станува број 1 на албумската листа во Франција.


© Radio Bravo - Kumanovo