• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Trois Cafes Gourmands – A Nos Souvenirs (Премиера Хит)

Three Cafés Gourmands е француски музичкa група создадена во 2013 година од Mylène Madrias, Sébastien Gourseyrol  и Jérémy Pauly. По неколку години регионален успех нивната песна A Nos Souvenirs  станува светски хит кога нивниот албум Un air de rien станува број 1 на албумската листа во Франција.


© Radio Bravo - Kumanovo