• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Troye Sivan – In A Dream (Премиера Хит)

In a Dream е насловната нумера од истоимениот 5-ти по ред EP на австралискиот пејач и текстописец Troye Sivan. Песната излезе на 21 август преку издавачките куќи EMI Music Australia и Capitol Records и е последен сингл по претходните “Take Yourself Home”, “Easy” и “Rager Teenager!”

© Radio Bravo - Kumanovo