• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

U2 – Your Song Saved My Life (From Sing 2) (Браво Хит)

Големите U2 се враќаат на музичката сцена по 3 години со нивниот најнов сингл со песната “Your Song Saved My Life” од soundtrack-от за анимираниот филм Sing 2 во кој Bono го има позајмено и гласот на rock & roll лавот под име Clay Calloway. Филмот треба премиерно да излезе на 22 декември оваа година.

© Radio Bravo - Kumanovo