• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Weezer – Grapes of Wrath (Премиера Хит)

Grapes of Wrath” е најновиот официјален сингл на американската rock група Weezer од нивниот 14-ти по ред студиски албум OK Human. Композицијата и албумот излегоа на 29 јануари 2021 година преку издавачките куќи Crush Music и Atlantic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo