• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Weezer – Hero (Премиера Хит)

“Hero” е песна на американската rock група Weezer. Тоа е нивниот втор по ред официјален сингл од нивниот претстоен четиринаесети по ред студиски албум кој ке се вика Van Weezer. Нумерата е пропратена и со видео спот кој го режираа Brendan Walter и Jasper Graham.


© Radio Bravo - Kumanovo