• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Westlife – Alone Together (Премиера Хит)

Со објавување на својот 12-ти по ред студиски албум под име Wild Dreams, ирскиот бој бенд Westlife го објави и најновиот сингл под име “Аlone Together“. Токму оваа песна е нашиот Премиера Хит за последниот ноемвриски понеделник во 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo