• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Westlife – My Blood (Премиера Хит)

Последниот октомвриски Премиера Хит е најновата песна на Westlife, нумерата My Blood. Тоа е четвртиот сингл од нивниот 11-ти студиски албум Spectrum најавен да излезе на 15 ноиември 2019 година, и воедно 30-тиот сингл на групата во Велика Британија.


© Radio Bravo - Kumanovo