• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Why Don’t We – Grey (Премиера Хит)

Why Don’t We или WDW е американски boy band во кој членуваат Zach Herron, Jack Avery, Daniel Seavey, Corbyn Besson и Jonah Marais. Групата е формирана во 2016 година и досега имаат објавено еден студиски албум, вториот треба да излезе наскоро и ке се вика The Good Times and the Bad Ones, а од него досега се објавени 4 сингла. Последниот сингл од овој албум е нумерата Grey, единствената балада и наш Премиера Хит за денес.

© Radio Bravo - Kumanovo