• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Wiz Khalifa – The Thrill (Премиера Хит)

Премиера хит за овој викенд е најновата песна на американскиот рапер Wiz Khalifa со наслов The Thrill. Нумерата е првиот издаден материјал на овој рапер по пауза од 10 години и е снимена од него во соработка со австралиското електронско дуо Empire of the Sun составено од Luke Steele и Nick Littlemore.

© Radio Bravo - Kumanovo