• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

YEBBA – Where Do You Go (Браво Хит)

Американската пејачка и текстописец Abbey Smith подобро позната по нејзиното сценско име  Yebba ја живее најуспешната година во својот живот. Ја доби Grammy наградата за учеството во преработката на PJ Morton на “How Deep Is Your Love”, соработуваше со многу познати музичари како што се Sam Smith, Mark Ronson и Ed Sheeran и го заврши снимањето на својот прв соло албум. Токму од тој албум наш Браво Хит е насловната нумера “Where Do You Go”.


© Radio Bravo - Kumanovo