• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Yelle – Je t’aime Encore (Премиера Хит)

Француското dance pop дуо Yelle составено од пејачката Yelle (Jullie Budet) и продуцентот Grand Marnier (Jean-François Perrier), ја објавија својата најнова песна под име  ‘Je T’aime Encore‘. Тоа е нивната прва композиција од најновиот 4-ти по ред албум, кој треба да излезе на пазарот некаде во септември. Албумот ке биде нивно прво музичко дело по пауза од дури 6 години од албумот  ‘Complètement Fou Commentary‘ објавен во 2014 година.


© Radio Bravo - Kumanovo