• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Yungblud – Cotton Candy (Премиера Хит)

Dominic Richard Harrison во музичкиот свет е познат како Yungblud, но овој англичанец е и актер. Во музиката стана познат со објавувањето на неговиот деби EP Yungblud во јануари 2018 година и подоцна со неговиот прв студиски албум 21st Century Liability, објавен истата година во месец јули. Сега го најавува својот втор студиски албум кој треба да излезе на 13 ноември оваа година и ке се вика Weird!, а како најава го објави синглот со нумерата Cotton Candy.

© Radio Bravo - Kumanovo