• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Yungblud – Hope For The Underrated Youth (Премиера Хит)

YUNGBLUD се врати на сцената со новата песна  „Hope For The Underrated Youth“, која беше објавена по неговиот протест пред Парламентот во Лондон изминатиот викенд.
Во саботата овој музичар од Јоркшир ги покани неговите обожаватели на „YUNGBLUD Cruise“ на реката Темза, а за време на крстосувањето во живо ги изведе неговите популарни песни и премиерно ја одпеа „Hope For The Underrated Youth“. Песната е напишана од YUNGBLUD чие вистинско име е  Dominic Harrison и од Zakk Cervini и Chris Greatti, а ја раскажува приказната за генерацијата на авторот која е погрешно сфатена и потценета.


© Radio Bravo - Kumanovo