• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Zara Larsson Feat. David Guetta – On My Love (Премиера Хит)

On My Love” е втората соработка помеѓу продуцентот и DJ-от David Guetta и шведската пејачка Zara Larsson, по нумерата “This One’s For You” за UEFA EURO 2016. Со оваа electro, dance-pop композиција, Zara сакала да ја изрази својата благодарност кон нејзината помлада сестра Hanna Larsson.

© Radio Bravo - Kumanovo