• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Zara Larsson – Memory Lane (Премиера Хит)

Memory Lane” е песна на шведската поп пејачка Zara Larsson. Композицијата ќе биде дел од четвртиот студикси албум Venus што треба да зилезе на пазарот на 9 февруари 2024 година преку издавачките куќи Sommer House и Epic.

© Radio Bravo - Kumanovo