• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Zoe Wees – Girls Like Us (Браво Хит)

18 годишната германска пејачка и текстописец Zoe Wees го издаде својот втор по ред официјален сингл под име Girls Like Us. Песната е издадена преку издавачката куќа Capitol Records и најверојатно ќе го следи успехот на нејзиниот дебитантски сингл “Control” од март 2020 година, кој стигна до врвот на неколку национални топ листи, вклучувајки ја и француската официјална листа.

© Radio Bravo - Kumanovo