• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

ОГЛАС

Гала Електрик, компанија од Куманово што работи индустриска автоматизација и производство на компјутерски машини има потреба од два електроинженери и два машински инженери, може и апсолвенти од област на индустриска автоматика-системско иженерство и управување со процеси. По успешен прием следи обука за вработените.
Информации на телефон: 075 433 067.

Фирма од областа на градежништвото има потреба од сериозни работници од повеќе профили и тоа: ПВЦ мајстори, елекричари, водоводџии, плочкари, молери и гипсери. Почетна плата: 20.000,00 ден. со обезбедено сместување и патни трошоци. Телефон за контакт: 070 391-340.

На 28-ми септември, во Спортската сала во Куманово со почеток од 15.00 часот ќе се одржи 7-то коло од екипното државно првенство во бокс на кое што ќе земат учество и боксерите од нашиот град, предводени од тренерите Реџеп Реџеповски и Мухамед Алија.

© Radio Bravo - Kumanovo