• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Stop&Go

Stop&Go во текот на месец ноември, организира наградна игра. Со секоја купена гума од брендот ХАНКООК или ЛАУФЕН во салоните на Stop&Go во Скопје, Тетово, Куманово и Битола добивате еден наrраден купон со што станувате потенцијален добитник на Citroen C3, како и многу друrи наrради!
Пополнете го наrрадниот купон со ваши лични податоци и вметнете го во означената кутија во некој од салоните. Чувајте ја фискалната сметка!

© Radio Bravo - Kumanovo