• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Најнови

Premiera Hit Cetvrtok - 20 02 2020 - Pearl Jam – Dance of the Clairvoyants

Pearl Jam – Dance of the Clairvoyants (Премиера Хит)

“Dance of the Clairvoyants” е песна на американскиот алтернативен рок бенд Pearl Jam....

Na denesen den 2 MKD

На Денешен Ден

20 февруари

Album Of The Week Manic Street Preachers - Resistance Is Futile

Manic Street Preachers – Resistance Is Futile (Албум на неделата)

Добредојдовте во уште едно издание на Албум на неделата, во оваа како и во секое изминато ке прес...

Premiera Hit Sreda - 19 02 2020 - Sam Smith – To Die For

Sam Smith – To Die For (Премиера Хит)

“To Die For” е песна на англискиот пејач Sam Smith, објавена како самостоен сингл пре...

© Radio Bravo - Kumanovo