• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Најнови

Sportski Vesti EHF Euro 2018

Започнува ракометната треска

Емитувано во Спортските Вести на Радио Браво во 12:20, 14:10, 16:40 и 19:10 часот. Со четири натп...

Filip Stevanovski

Промоција на “Feliz Navidad”, официјален кавер на Филип Стевановски Бенд

Емитувано во Браво Културен Информатор во 12:40, 14:20, 16:50 и 19:20 часот. Обработката на песна...

Premiera Hit Noel Gallagher’s High Flying Birds - Holy Mountain

Noel Gallagher’s High Flying Birds – Holy Mountain – (Премиера Хит)

Од најновиот албум на Noel Gallagher’s High Flying Birds, Who Built The Moon, кој е и тема на ово...

Na denesen den 3 MKD

На Денешен Ден

12 јануари

© Radio Bravo - Kumanovo