• Bravo FM

 • Bravo Relaxing

 • Kylie Minoque 2

  Kylie Minogue – Hold On To Now (Премиера Хит)

  “Hold On To Now” е песна на австралиската пејачка со продадени над 80 милиона носачи на звук во досегашната кариера, големата Kylie Minogue. Нумерата е дел од нејзиниот 16-ти по ред студиски албум Tension, кој излезе на пазарот на 22 септември 2023 година преку BMG Rights Management и...

 • Na denesen den 3 MKD

  На Денешен Ден

  26 септември

 • Sia

  Sia – Gimme Love (Премиера Хит)

  “Gimme Love” е песна на австралиската пејачка и авторка Sia. Нумерата е водечкиот сингл од нејзиниот предстоен 9-ти студиски албум Reasonable Woman и беше објавена на 13 септември 2023 година преку Atlantic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo