• Bravo FM

 • Bravo Relaxing

 • Teddy Swims

  Teddy Swims – Some Things I’ll Never Know (Премиера Хит)

  “Some Things I’ll Never Know” е песна на американскиот пејач со големи гласовни можности Jaten Dimsdale познат на светската музичка сцена како Teddy Swims. Композицијата е првиот официјален сингл од неговиот дебитантски студиски албум I’ve Tried Everything But Therapy (Par...

 • Na denesen den 3 MKD

  На Денешен Ден

  20 септември

 • Tate McRae – Greedy

  Tate McRae – Greedy (Премиера Хит)

  “Greedy” е песна на канадската поп пејачка, автор, танчерка и актерка Tate McRae, позната како првиот финалист од Канада во американското reality TV show So You Think You Can Dance. Нумерата излезе како официјален сингл на 15 септември 2023 година преку издавачката куќа RCA, а истиот ...

© Radio Bravo - Kumanovo