• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • Ella Henderson

  Ella Henderson ft. Rudimental – Alibi (Браво Хит)

  “Alibi” е песна на Ella Henderson снимена во соработка со британската drum and bass група Rudimental. Во нумерате се користи семпл од комозицијата на Coolio Gangsta’s Paradise од 1995 година.

 • Top-50-2023

  Годишен ТОП 50 на Радио Браво за 2023

  50. Godisen Bravo Hit za 2022 Bravo Hit od 01.01.23 Harry Styles – As It Was 49. Bravo Hit 22.01.23 Shania Twain – Giddy Up! 48. Bravo Hit 05.02.23 P!NK – Trustfall 47.  Bravo Hit 12.02.23 Lyn Lapid & Ruth B. – Do U Really 46. Bravo Hit 19.02.23 Lauren Spencer Smith ...

 • Miley Cyrus 2

  Miley Cyrus – Flowers (Браво Хит за 2023 година)

  Браво Хит за 2023 година е нумерата “Flowers”, водечкиот сингл од осмиот студиски албум на Miley Cyrus кој го носи името Endless Summer Vacation. Песмата е посветена на нејзиниот бивш сопруг Liam Hemsworth, а беше објавена на неговиот роденден, но со стихови кои сугерираат дека не и треба тој за ...

© Radio Bravo - Kumanovo