• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • David Guetta and Onerepublic

  David Guetta & OneRepublic – I Don’t Wanna Wait (Браво Хит)

  “I Don’t Wanna Wait” е нумера на глобалната pop икона David Guetta снимена и објавена во соработка со групата OneRepublic. Композицијата беше премиерно изведена за време на нивниот заеднички настап на Ultra Music Festival во Мајами.

 • Beyoncé – Jolene

  Beyoncé – Jolene (Браво Хит)

  “Jolene” е песна преработка снимена од Beyoncé и е дел од нејзиниот најнов студиски албум Cowboy Carter. Оргиналната нумера е на славната country пејачка Dolly Parton, која за прв пат ја објавува во 1973 година, а композицијата подоцна има многу преработки.

 • Beyoncé

  Beyoncé – Texas Hold ’em (Браво Хит)

  Texas Hold ‘Em” е песна на американската пејачка Beyoncé од нејзиниот предстоен 11-ти студиски албум, кој засега го носи работниот наслов Act II. Нумерата е ко-водечки сингл заедно со “16 Carriages”. Композицијата беше изненадувањето на Super Bowl LVIII одржано на 11 февру...

© Radio Bravo - Kumanovo