• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • Nicki Minaj

  Nicki Minaj – Last Time I Saw You (Премиера Хит)

  “Last Time I Saw You” е песна на раперката од Тринидад Onika Tanya Maraj-Petty попозната на светската јавност како Nicki Minaj. Нумерата ќе биде дел од нејзиниот предстоен 5-ти по ред студиски албум Pink Friday 2 кој пак е продолжение на нејзиниот дебитантски Grammy- номиниран албум P...

 • Ava Max

  Ava Max – Dancing’s Done (Премиера Хит)

  ‘Dancing’s Done‘ е 4-тиот сингл на Ava Max од нејзиниот предстоен студиски албум Diamonds & Dancefloors. Песната се смета за најмрачната од оваа студиско дело.

 • Kamille-weight-loss

  Kamille – Weight Loss (Премиера Хит)

  Добитничката на Brit Award, лондонската пејачка, текстописец и продуцент Camille Angelina Purcell или само Kamille продолжува со објавување на нови песни. Најновата нејзина нумера се вика “Weight Loss” и е наш Премиера Хит за овој викенд.

© Radio Bravo - Kumanovo