• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • Premiera Hit Cetvrtok 16 09 2021 -Stereophonics – Hanging On Your Hinges

  Stereophonics – Hanging On Your Hinges (Премиера Хит)

  “Hanging On Your Hinges” е првиот официјален сингл на Stereophonics од нивниот 12-ти по ред студиски албум кој треба да излезе на 4 март 2022 година за издавачката куќа Ignition Records и ќе се вика Oochya!. Песната премиерно беше изведена во The Chris Evans Breakfast Show на Virgin R...

 • BRAVO HIT -29 08 2021

  The Wombats – If You Ever Leave, I’m Coming With You (Браво Хит)

  The Wombats е англиска indie rock формирана во Liverpool во 2003 година во која членуваат Matthew Murphy (вокал, гитара и клавијатури), Tord Øverland Knudsen (бас, пратечки вокали и клавијатури) и Dan Haggis (тапани, пратечки вокали и клавијатури). Досега имаат објавено 4 албума, а на 7 јануари 2...

 • Premiera Hit Petok - 28 01 2021 - State of Mine and No Resolve – The Thunder Rolls

  State of Mine and No Resolve – The Thunder Rolls (Премиера Хит)

  Наш денешен Премиера Хит е нумерата “The Thunder Rolls“, поточно преработката на истоимената песна од почетокот на 90-тите години од минатиот век на country музичарот Garth Brooks. Овој пат оваа композиција ја преработија белгиските рокери State of Mine во соработка со нивните америка...

© Radio Bravo - Kumanovo