• Bravo 88.5 FM

 • Bravo-Blues&Jazz

 • Na denesen den 3 MKD

  На Денешен Ден

  21 март

 • Premiera Hit Cetvrtok - 05 03 2020 - J Balvin – Rojo

  J.Balvin – Rojo (Премиера Хит)

  Колумбискиот музичар José Álvaro Osorio Balvín или само J.Balvin како најава за својот 6-ти студиски албум кој ке се вика Colores и ке излезе на пазарот на 13 март 2020 година, го објави најавниот сингл Rojo, а со него и видео спотот за оваа нумера.  

 • World-Radio-Day-2020

  World Radio Day – 13 февруари – Светски ден на радиото!

  World Radio Day – 13 февруари – Светски ден на радиото! Во 2013-та година, Генералното собрание на Обединетите Нации ја одобри прокламацијата на UNESCO за Светски ден на радиото да e 13-ти февруари. На овој ден се слави радиото како медиум кој едуцира, обезбедува информации и ја промовира с...

© Radio Bravo - Kumanovo