• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • Kesha – Joyride

  Kesha – Joyride (Браво Хит)

  “Joyride” е песна на американската пејачка Kesha и воедно првиот издаден сингл во 2024 година. Нумерата е првиот продукт објавен под нејзиниот бранд Kesha Records и е напишана лично од пејачката во соработка со Zhone и Madison Love.

 • Imagine Dragons 3

  Imagine Dragons – Wake Up (Браво Хит)

  “Wake Up” е песната со која се претставува 6-тиот студиски албум на американската pop rock група Imagine Dragons со наслов LOOM. Албумот излезе на пазарот преку издавачката куќа Interscope Records на 28 јуни 2024 година.

 • Coldplay 2

  Coldplay – Feelslikeimfallinginlove (Браво Хит)

  “Feelslikeimfallinginlove” или “Feels Like I’m Falling in Love” е најновиот сингл на британската rock група Coldplay. Композицијата е всушност најава за нивниот предстоен 10-ти по ред студиски албум што ќе се вика Moon Music.

© Radio Bravo - Kumanovo