• Bravo FM

 • Bravo Relaxing

 • Niall Horan 2

  Niall Horan – Meltdown (Браво Хит)

  “Meltdown” е песна на ирскиот пејач Niall Horan познат по членувањето во One Direction. Нумерата е вториот сингл од неговиот трет самостоен студиски албум што треба да се вика The Show и треба да излезе на 9 јуни 2023 година преку Capitol Records.

 • The Chainsmokers and 347aidan

  The Chainsmokers & 347aidan – Up & Down (Браво Хит)

  Американското електронско DJ и продуцентско дуо во состав Alexander “Alex” Pall и Andrew “Drew” Taggart познато како The Chainsmokers по дури 3 години издаваат нов албум. Како најава за нивниот 4-ти албум што ќе се вика So Far So Good и ќе излезе на 13 мај 2023 година, тие...

 • Post Malone

  Post Malone – Chemical (Браво Хит)

  “Chemical” е песна на аамериканскиот рапер, пејач, текстописец и продуцент попознат како Post Malone. Нумерата е објавена преку издавачките куќи Republic и Mercury Records како водечки сингл од неговиот претстоен 5-ти по ред студиски албум, а е продуцирана од самиот пејач во соработка...

© Radio Bravo - Kumanovo