• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • Beyoncé – Jolene

  Beyoncé – Jolene (Браво Хит)

  “Jolene” е песна преработка снимена од Beyoncé и е дел од нејзиниот најнов студиски албум Cowboy Carter. Оргиналната нумера е на славната country пејачка Dolly Parton, која за прв пат ја објавува во 1973 година, а композицијата подоцна има многу преработки.

 • Beyoncé

  Beyoncé – Texas Hold ’em (Браво Хит)

  Texas Hold ‘Em” е песна на американската пејачка Beyoncé од нејзиниот предстоен 11-ти студиски албум, кој засега го носи работниот наслов Act II. Нумерата е ко-водечки сингл заедно со “16 Carriages”. Композицијата беше изненадувањето на Super Bowl LVIII одржано на 11 февру...

 • Del Water Gap and Holly Humberstone

  Del Water Gap feat. Holly Humberstone – Cigarettes & Wine (Браво Хит)

  “Cigarettes & Wine” е сингл на indie pop соло проектот на Samuel Holden Jaffe насловен како Del Water Gap и англиската пејачка Holly Humberstone. Нумерата е првиот издаден материјал на Del Water Gap по албумот I Miss You Already + I Haven’t Left Yet и е прва соработка со неговата ...

© Radio Bravo - Kumanovo