• Bravo FM

 • Bravo Relaxing

 • Hozier

  Hozier – Eat Your Young (Браво Хит)

  Ирскиот музичар, пејач и текстописец Andrew John Hozier-Byrne или само Hozier на 17 март го објави својот EP или extended play со име Eat Your Young. На оваа EP се наоѓаат три нумери: “All Things End”, “Through Me (The Flood)” и истоимената “Eat Your Young“, на...

 • The Blaze

  The Blaze – Madly (Браво Хит)

  “Madly” е композиција на француското продуцентско дуо The Blaze. Нумерата е дел од најновиот албум на оваа дуо што го објавија на 10 март 2023 година преку нивната истоимена издавачка куќа.

 • Mimi Webb 2

  Mimi Webb – Freezing (Браво Хит)

  “Freezing” е четвртиот сингл на британската пејачка Amelia Webb или Mimi Webb од нејзиниот дебитантски албум насловен едноставно Amelia. Синглот со песната излезе на пазарот заедно со албумот преку издавачката куќа Epic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo