• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Bastille Feat. Graham Coxon – What You Gonna Do (Премиера Хит)

Bastille Feat. Graham Coxon – What You Gonna Do

Групата Bastille заедно со членот на Blur, Graham Coxon ја снимија и објавија песната ‘What You Gonna Do???’. Нумерата е продуцирана од страна на Smith и Mark Crew, а Graham Coxon ја одпеа и воедно беше и на гитара.

© Radio Bravo - Kumanovo