• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

zipCAST ви ја претставува најновата dance музика, house, deep house, tech house, со еден збор кажано, zipCAST ви ги носи врвните музички наслови, пејачи и продуценти. Секој сабота и недела, во два термина, од 15 и 23 часот, слушајте zipCAST, бидејќи zipCAST се обидува да ги пронајде утрешните најголеми хитови. zipCAST – за сите вљубеници на модерната танцова музика.

© Radio Bravo - Kumanovo