• Bravo FM

 • Bravo Relaxing

 • Mike Shinoda

  Mike Shinoda – Already Over (Part 2) (Премиера Хит)

  Already Over (Part 2) е композиција на Michael Kenji Shinoda или Mike Shinoda, американски музичар, пејач, рапер, текстописец и продуцент, коосновач на rock групата Linkin Park во 1996 година. Нумерата е дел од неговиот соло опус кој започна во 2018 година со албумот Post Traumatic.

 • Taylor-Swift 2

  Taylor Swift – You’re Losing Me (Премиера Хит)

  “You’re Losing Me” е песна на американската пејачка Taylor Swift. Нумерата најпрвин е објавена како бонус песна на The Late Night Edition од албумот Midnights, објавен во мај 2023 година преку Republic Records само на CD, а на 29 ноември пак е објавена преку музичките streaming сервис...

 • Pink

  P!NK – All Out Of Fight (Премиера Хит)

  “All Out Of Fight” е песна на американската пејачка Alecia Beth Moore Hart попозната како P!NK. Нумерата е дел од Tour deluxe edition дискот на нејзиниот 9-ти по ред студиски албум Trustfall, на кој има вкупно 9 песни од кои 6 се снимени во живо.

© Radio Bravo - Kumanovo