• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Duran Duran – Tonight United (Премиера Хит)

Duran Duran ја објавија ‘Tonight United’, нумера продуцирана од групата заедно со легендарниот италијански продуцент Giorgio Moroder. Песната е 4-тиот официјален сингл од нивниот 15-ти студиски албум Future Past, кој пак треба да излезе на 22 октомври 2021 година преку Tape Modern и BMG.

© Radio Bravo - Kumanovo